Sunday, October 31, 2010

TRW the CHAMPION!!!!




gomo klate gomo!gomo klate gomo!
u r da champion KLATE!
tahniah THE RED WARRIORS!!
meme steady sep kito maen td...x rugi ak g congok depe tv..dale ati 2 gak dok doa skmo bia sep kito cipto sjrh male ni..yeahhhhhh kito boley!!hk dok depe x semestinyo mene..kito tgk td la..ketar lutut meta ms n9 sumbak penalti 2..sero deba dupdap2 eh  kito x sumbak ag abeh spruh ms prtama...
tp kito bako ore debe..semangat tinggi...msk sparuh ms kedua kito maen koho sedap..gerun puak2 dio weh..palo hairuddin omar meme terbaek r..boley amek wt hiase d muzium..wt kenange kito mene PIALA MALAYSIA...haha..





pah sumbak sbute koho jd sep kito maen!meme ugah r gu lawe..nyo gomo kak2 nok eh..ph2 duduk x lamo pia plop sumbak...oloh la...koho merano sep dio weh..kalo boley lpas pia sumbak 2 nk prabih lalu..tp gak byk ag ms.debar jgk tkot sep2 dio bls plop.....tp ternyato sep kito hebat..berkat doa Tuan Guru,rkyat2 klate blako,kito mene jgk....


kepada ore2 lua hk dok ngutuk klate tuh...mtk tlg bukak mato luas2..xdop guna dok cri slh ore lau kito sdri pom x betol..perlu ko deki2 blako ni?kito ore klate pege 1 prinsip jh "ore x kuca kito,kito x kuca ore"...pk la...kalo demo wt molep2 nga kito,kito xdop dok nggo g gocoh demo..kito ore klate ni baek2...demo jh dok cr psl xpuah ati skmo...

ni senarai sep2 kito male ni : Khairul Fahmi Che Mat, Mohd Daudsu Jamaludin, (Akmal Rizal AhmadRakhli), Mohd Farisham Ismail, Rizal Fahmi Abdul Rosid, Zairol Fitree Ishak,Mohd Shakir Shaari, (Khairan Eroza Razali), Mohd Badhri Mohd Radzi, MohdNorfarhan Muhammad, Indra Putra Mahayuddin, Norshahrul Idlan Talaha, (S. Chanturu)Hairuddin Omar.

gapo2 pom demo dok kato kito,kawe banggo jd ore klate..sero nk oyak ko sluruh dunio kawe anok jati klate..xdop cket habuk rs malu..biala demo dok kato klate mundur ko gapo ko..kawe syg klate kito!!




tgk la detik2 manis sep kito sumbak ni...meme woh comey2 blako..

first goal by hairuddin omar!

video

second goal by Mohd Badhri Mohd Radzi aka pia!

video


Thursday, October 28, 2010

macam macam lah kau!

Assalamualaikum..korang korang! penah korang ada kawan yang lebih kurang macam bangang tak reti bahasa urdu sikit tapi tak banyak la..aku percaya sesape yang baca entry aku ni mesti student betol tak??*betol2*haa kan da cakap aku memang bijak bab2 teka meneka ni..aku penah menang tempat pertama dalam pertandingan teka warna ape spender yang dipakai oleh Angelina Jolie.ok jangan caye..


kualiti gambar yang tidak bagos


Bese la kan hidop dengan kawan2 kat uni tanpa parents yang jauh dimata tapi sentiasa dekat dihati banyak yang terpaksa kite langgar walaupom rase telan mati emak luah mati bapak haha idiom yang takde kaitan..ok back to our topic aku nak share la dengan korang2 sume apa yang aku penah alami selama setahun lebih aku hidop kat bumi johor ni..
Macam korang2 jugak aku pom banyak giler3 esemen yang kena siapkan.mostly kena buat dalam grup la kan..so,bila da dalam grup tuh paham2 je la kite akan cooperate dengan orang len yang bermacammacam ragam dan juga habit..ye saya mengaku saya selalu buat keje last minute tapi aku akan pastikan keje tuh akan siap jugak walau dengan berbagai cara dan juga etika. Yeke? Oleh itu,aku memang tak suke la manusia yang boleh membuatkan darah aku naik sehingga thermometer pom x boleh nak measure haha..manusia2 ini adalah seperti membuat keje yang memerlukan orang len untuk mengedit balik keje2 mereka atau dalam bahasa yang mudah buat keje yang ntah pape jer..


mereka ini bakal2 cheegu...

korang rase nak marah tak kalo korang punya la kejor yop kejor due date tapi die dengan selamba blue hyppo nye tido tanpa ad erase nak buat keje..da la esok nak submit..kalo aku kan rase nak babap je bontot die yang tak menggiurkan tuh..geram sangat2 taw!
Aku da malas da nak cooperate dengan orang macam tuh.lantak kau la nak cakap aku ape.ade aku kesah??perlu ke kena marah2 dulu baru nak siapkan keje sedangkan orang lain da siap..da taw tugas sendiri pandai2 la..aku tak suke taw suruh2 orang ni..jangan bagi aku bukak mulut ku yang mungil ni.kalo da terbukak nanti bau durian!!wakakaka




p/s: Oh ye esok aku ada kuiz analytical chem..ala yang macam forensic tuh..doakan aku ye kawan2..
p/s: semalam kite nangis taw..sedih sangat2..tp besh sbb boleh cuci mata huhuhu

Friday, October 15, 2010

nasib nasib

sedih rasa hati apabila mengenangkan diri yang mungkin tak dapat balik ke kampung tercinta raya haji nanti waaaaaa jiwa menggelupur untuk pulang tetapi masih ada yang perlu di selesaikan di bumi JOHOR ini..tetapi apakan daya aku terpaksa menelan semua itu.....kesimpulannya beraya kat sini je la jawabnye tak suka tak suka...agak2 nak beraya dengan sape kat sini yek ?sape je yang ada..budak2 sengal pom ramai yang balik..duduk la kau sorang2 kat sini minah..boleh tak kawan2 tolong bayangkan untuk aku macam mane perasaan aku di pagi raya tatkala mendengar takbir raya aaahhhhhhhhhhhhhhh tak dapat aku bayangkan jujur mu bagai sembilu(-_-)sangat2 meruntun jiwa dowh..tengok orang lain pakai baju raya pastu pegi solat raya pastu makan kuih raya pastu pegi beraya pastu dapat duit raya yeayyyyyyyyy!(hanya tolong bersorak untuk korang je la hmmm)
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
entry pendek tanpa gambar aku yang comey2 *cehh poyo jek* adalah kerana line tenet yang telah mengalahkan kelembapan siput vavi dalam penyusurannya..oleh demikian itu maka haruslah saya berundur diri dahulu..jika ada kelapangan yang tidak disengajakan saya akan kembali menaip kata2 yang entah pape ni dan saya yakin bahawa kamu2 juga tidak paham apa yang diperkatakan oleh aku kerana aku juga tidak memahaminya hoho..sangat sadis ayat ini aku rasakan (betol tak ayat aku?)lantak lah!


Tuesday, October 5, 2010

hanya luahan

sudah lama saya tidak mengupdate belog ini ya...lately sangat2 busy dengan esemen dan juga projek.sepanjang minggu lepas hanya menghabiskan masa di lab untuk siapkan crystal garden..sangat2 gigih ini budak kan haha...tiada apa mahu dicoretkan sekadar meluahkan apa yang terpendam..terasa diri tidak dihargai atau dia yang tidak mensyukuri..entah lah..tunggu dan lihat je apa akan jadi..final exam around the corner,diri semakin tertekan.masih banyak subjek yang tak cover lagi..mungkin ada hikamah atas apa yang terjadi..bersyukur kerana DIA masih memberiku peluang untuk meneruskan hidup di atas bumi-NYA yang maha indah ini..

wedding crystal garden kami....

as a chemist wakaka

i'm not in writting mood so i think i need to stop here..frustrated mood rite now..so,i'll continue my story or everything to the next entry..sory a lot u guys...........................................................................................