Wednesday, January 26, 2011

saya suka sebab mereka santek dan stylo sangat!

Dah banyak hari tak hapdate blog...alaa bukan ade orang kesah pon.lagi pon aku bukan tegar punyer blogger..takde nye orang nak rindu2 entry aku ye dak??whatsoever lah!

Hari ni tetibe jer nak cerita pasal santek aka cantek menarik kau memang kebaboom!!kenape la agaknye ek??mungkin sebab tadi kawan aku si robin hood (gurl ok!) ni dok puji2 aku macam minah arab..erkkk sila jangan muntah dulu yer kawan2..pastu kan die cakap die suke tengok orang chubby macam aku!!mekaseh robin,sayang kau ketat2..nanti aku belanje kau eskem seposen yang panjang2 tu eh!!*muka gedixxx..boleh bagi penampo tak?*


ok tak nak bagi korang muntah hijau berkarat.sebernarnye hari ni aku nak bagi korang sume taw lah pasal2 gurl2 yang aku suka nih..aku memang suka giler kat dorang..peminat no 1 la kot sebabnye aku kira aku sorang jer.orang laen tuh biaq p la..boleh gitu??korang nak kenal ke mereka2 ni??alah mesti korang dah kenal punye la..kalo tak kenal sila ambil garpu dan cucuk mata sendiri tapi sebelah jer la sebabnye yang sebelah lagi tu simpan untuk baca dan lihat apa yang aku akan bebel dan juga menikmati keindahan ciptaan tuhan!ok boleh bernafas sekarang...

jom kite usha mereka...........

nurul cakapcakap yang sangat comey...

si cantik manis yanny..sangat suka sis yanny sebab die sangat2 manis...

ni sis yana..santek kan lesung pipit die..nak jugak!ehee..sis yana peti suara ni same UTM dengan aku tapi tak penah jumpe..

the scarflets panggil sis ni baby fira..cute sangat sis zafirah hanis ni..kecik molek ehee


sape tak kenal die boleh lempang muka sendiri sekarang!!irine nadia marcello yang begitu gorg uolls...korang perasan tak pic ni muke die same dengan anne ngasri?bagi aku la..


omaigod!!really2 adore her..semacam ade satu tarikan yang sangat kuat pada si santek fatin suhana...



manis kan sis ni..name die saiyidah aisyah..name pendek SA jer huuu

the petite one!!oh farah yang tomey2 cute2..suke die sangat..farah ni adek kepada sis yana..same tak muka dorang??

jatuh cinta dengan memek muka yang pelik2 oleh sis maria elena ni..tak caye?pegi la tengok pic2 die..seyes lawak weh tapi tetapo gojes ok!!

kenal tak?kenal tak?ini la cik epal gonjeng yang femes amos tuh..tiap2 hari kot dok godek blog die eheee


fatin liyana yang sangat santek,manis dan bagai lah...rupe nye die satu matrik dengan aku dulu..ehee baru tahu...

ini sis shea rasol..one of the scarfltes geng..santek kan??

Ade lagi ke ek yang tertinggal??halal jer la...sekarang mesti korang dah jatuh hati dengan kecantikan the gojes2 ni kan?baek ngaku cepat!tapi kan,aku takde la tengok paras rupa jer nak minat2 pon,aku admire la kat dorang sebab pandai berfesyen even BERTUDUNG...selagi menutup aurat adalah tidak salah kan untuk berfesyen?lagi pon bagi aku dorang takde la pakai seksi2 cam artis sume nuh..pakai baju cam tak cukup duit jer nak beli yang boleh tutup sume huh!sekurang kurangnye aku tak jadikan artis yang menonjol sane sini tuh sebagai idola..adalah lebih baek bagi aku untuk jadikan mereka ni idola..betol tak?ini adalah pendapat aku..laen orang laen pikiran nye...

p/s : sista2 sume,mintak maap yer curi pic yang cun2 tuh..harap dimaapkan..

p/s : kalo ade tersalah cakap ke,termasuk dalam isu sensitif ke,maap yer kawan2..sume yang aku tulis adalah bagi diri aku aje..









6 comments:

biella93 said...

suke2 . cantek2 je semuanye . hhehehe :)

alyaaboolat said...

santek kn??eheee

Mainur Hasnah said...

setuju dorang memang cun n tip top

Elyanas ~Elvy & Hakeem said...

mmg diorang pndai bergaya.. :)

anyway best blog awak :) jom sggh blog vee & tggalkan jejak/ folo vee..nanti vee folo balik ^_^

elyanas.blogspot.com

cik ungu said...

ye , mereka memg chantek . awk juga okies c:

tagged u lg on something , have a look http://cikungu.blogspot.com/2011/01/its-all-about-my-25-random.html

alinac lover said...

semua lawa giler kan~