Saturday, January 22, 2011

Hutan Bandar Taman Mutiara Rini...here we are!

ini adalah entry bergambar...takde mood nak menconteng kat atas entry ni..letih la g merewang kat Hutan Bandar Taman Mutiara Rini..lawa dowh tempat tuh!!syok bangat dok snap2 pic sane..kalo uolls nak taw,aku,aku masak sendiri taw..tapi bukan aku sorang je la,budak2 kos aku pon tolong gak..mampuih kalo aku masak seko2.dah la banyak weh..antara menu2 kami adalah french fries, nugget, sandwich (aku yg wat) and paling spesel nye jempot2 pisang (air tangan ika)..besh woh!!


lawa seyh rumah ni!
before bertolak..

sebelah saya tuh qaqa..eeeiiii



makan makan sampai pecah perot




buat macam rumah sendiri

lawa kan rumah nih!

superwoman yeah!!!

sang bunga..


anak sape nih??


menuju jalan pulang

haruslaahh snap before balik..


p/s : tak taw nape pic tak same saiz..da puas aku ejas!!







5 comments:

cik aied said...

best kan dekat sini? dekat je dgn rumah cik aied ;)

Nadhirah-chan said...

wah , kampung style . cantik la rumah tu . taman ni kat mane ?

alyaaboolat said...

cantik kn??hutan bandar ni kat mutiara rini area skudai,JB..:)

Cik Muda Sae said...

siyokk la....huhu~

alyaaboolat said...

jom la datng sini..kite g sane..hehee