Wednesday, January 19, 2011

Iyee aku gemok...ade aku kesah??

agak2 dalam 3 hari dah aku tak hupdate blog nih..dah bersawang ke??biaq p la..2 hari tak dapat line langsung kat bilik.rase cam nak jer belasah hencek2 kat ICT sane tuh..gebang jer Uni hebat..opss hebat ker??ishh tak baek tae ngata uni sendiri..baek!biarkan mereka dengan hidop mereka..ade kaitan ker?wateva!!


weekend hari tuh memang syok r wa cakap lu..dua2 hari aku g melepak dan menternak lemak (bak kata cik epal) kat jusco..eleh jusco jer?dah tu je yang dekat pastuh free lak tuh transport..mesti pakcik bus tuh meluat tengok aku yang bajet2 HOT nak pergi jusco jer...ade aku kesah?

ini muka nak memang nak gadoh..jomm!
ok berbalik pade tajuk kat atas sane nun,aku nak habaq kat korang satu story pasal gemok ni..ini cerita betol okeh!bukan dogeng semata...semalam kan,aku cekalkan hati pergi fac seko2 sebab rumet aku kena pergi sekolah untuk assignment subjek pengurusan dan keselamatan makmal..biasa la nak jadi cikgu kimia kan..kami ni laen2 group so die skip class, aku tak..amacam baek tak aku??


nak dijadikan cerite nye,aku panjat la anak tangga sambil baca novel..nak cover malu la jalan sensorang..sampai je tingkat paling atas bunyi bising semacam jer..jantung dah dupdap dupdap..sekali aku pandang atas nampak geng HOT tuh..omaigod!omaigod!omaigod!


berbekalkan hati yang ketat,aku redah jer jalan tak taw ke mane arah sebab dah nervous nih..muka ditundukkan menandakan kesopanan..pangggg tampo laju2!
sekali si budak moncet yang tak nak ngaku die moncet halang aku..kau taw ape die cakap??nak taw ke??
"eh makin GEMOK la!".tah ape lagi die cakap aku buat2 tak dengar jer..serius tercalar jugak beb!mungkin satu fac kot boleh dengar suara dorang..ok la tuh!
lepas satu penderitaan...

GEMOK!!yee memang aku GEMOK!so??

datang lagi makhluk tuhan yang...ermm tak payah describe la pasal die.malas....sekali lagi "makin GEMOK la".nak jer aku bagi penyepak jepon aku nih...naseb baek kau laki eh..sebab aku taw penyepak kau lagi besh dari aku punye.. buat2 takde telinga jer la..lagi pon bukan orang laen jugak..member yang kadang2 tak berape nak member..lantak kau la..aku tak kesah..aku feelingless sekarang okeh!


kalo aku GEMOK pon,ade aku susahkan sape2??takde kot
kalo aku GEMOK pon,ade aku mintak kau belanje??kadang2 jer haha
kalo aku GEMOK pon,ade aku mintak kau tolong joging untuk aku??aku memang malas pon nak bersukan
kalo aku GEMOK pon,ade aku kesah??ade la jugak sikit2..


aku GEMOK sebab aku bahagia...
eh ye ker??
mungkin aku GEMOK  sebab hidop single kot ahahaha
berfikir macam mane nak slim kan pipi ahaaaa


p/s : nak cari pasangan hidop la...takde yang sudi ke??

6 comments:

farhah adeli @ far said...

mane de gemok. hehe. kurus je awak. =)

alyaaboolat said...

pipi kite kembong la...camne nak kasi slim eh??eheee

nazalya said...

bulat itu comel la..
:-)

bungakuning . said...

bulat it sweet :)
hihi .
tapi saya rasa tak gemok pung , cuma chubby . chubby kan cumil :D

biella93 said...

tak gemok la . bisa je la . laki tuh nak ngorat kot . dea malu . tuh yg ckp gemok tuh . nak cover diri . heee . erm bella pon tgh nak cari cara nak kurus pipi . huu . pipi bella pon mcm dah tembam . huu

alyaaboolat said...

nazalya : kamo pon comel al..rindu kamo taw :)

bungakuning : aah..muka kite memang chubby pon..tapi dorang panggil gemok :(

biella93 : kalo biella da jumpe ubat die kasi taw kite yer..kite nak show kat dorang yg kite dah slim..eheee