Friday, February 18, 2011

Shoot terjun oleh amir hanif

update blog dalam keadaan malas tapi nak jugak.mesti jengkel punye lah entry kali ni..last week kot dah tak ingat,aku ikut kawan si photoG Amir Hanif shoot untuk member die kawen..rumah die area Ayer Keroh..then petang tuh dorang buat outdoot photoshoot kat Bandar Hilir atau spesifiknye A Famosa..aku yang dah gian nak photoshoot tanpa segan silu sampai sampai dah posing maut dah.ape kesah dekat orang orang.memang muka tak malu syh budak ni..did i care??


aku taip panjang panjang pon bukan korang nak dengar sangat kan..tengok je la gambar aku posing maut yang tak maut sangat ni..harap korang tak maut ah bila tengok ni..nak kutuk pon boleh..aku terima jer...






panjat  tingkap tanpa perasaan


ini cover album terbaru saya*pang sedas!!*

air masak harus ada..kita minum dulu!:)

kadang kadang kena jadi macam ni jugak

pic and edited credit to amir hanif

berangan nak kawen sambil memegang bunga pengantin

budak ni bajet die comey kan?

edited credit to lensaburokphotoblog


mereka mereka ni ade buat bisnes photography.. untuk sape sape yang perlukan photoG bagi ape2 majlis, boleh la berunding dengan mereka..seyes mereka punye package berpatutan..berbaloi baloi!


6 comments:

syazwan said...

peh..model2 dh skng ni..

alyaaboolat said...

hahaha...siot je ko boyak.nganjeng la tuh haha

niDa said...

berbaloi baloi ye.. mekasih...

.:QiLaH:. said...

wah!! dh jd model ke skang?? (^_^)

♥ LULU ♥ said...

wah! dh jadi model...bestnye..hehe
cntik!

alyaaboolat said...

qilah n LULU : ehee saje2 jer ni sis...